Odlaže se festival “Inkluzijada” zbog loših vremenskih uslova

BEOGRAD – Festival “INKLUZIJADA” koji je bio zakazan za nedelju, 29. septembar, biće odložen zbog loših vremenskih uslova s obzirom na to da je održavanje planirano u Zvezdarskoj šumi na otvorenom, saopštila je Akademska inkluzivna asocijacija.

Organizatori se zahvaljuju svim građanima koji su izrazili želju i spremnost da dođu na festival, kao i onima koji su se već prijavili za neku od aktivnosti. Takođe, zahvaljuju se i medijima i partnerima koji su prethodnih dana pomogli u promociji festivala. Najavljuju da će u najskorijem roku objaviti novi datum održavanja festivala.

Program će ostati isti i u novom terminu, a prijave za sve aktivnosti na festivalu važiće i u terminu koji naknadno bude objavljen.

“Inkluzijada” je muzički festival sa propratnim zabavnim sadržajem poput pab kviza, beer ponga i razmene knjiga. Cilj festivala je promocija inkluzije u društvu i ideje da hendikep nije bauk.

Na festivalu će nastupiti: Kanda, Kodža I Nebojša, ProRock bend, Tribjut bend Milana Mladenovića “Mimikrija”, Fili Ovo Ono, Hor Srbistike, bend Štrokeri, Zero Two, Osnovna muzička škola “Vladimir Đorđević” i plesna škola “Aurora”.

Pokrovitelj je Gradska opština Zvezdara, sponzor Zlatiborac, a prijatelj Šumski bar.